0

Gödene Toki Fiber İnternet

Paylaş

FİBER İnternet

Türkiye’de 20 yılı aşkın süredir kullanılan Fiber bağlantı teknolojisi, yüksek hızda ve kesintisiz bağlantı hizmetlerinin kullanılabilmesini sağlamaktadır. ADSL gibi bağlantı teknolojilerine kıyasla çok daha hızlı indirme ve yükleme hızlarına sahip olan Fiber bağlantı modeli, Plusnet‘in hizmet aldığı ana operatörün Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği altyapı faaliyetleri sayesinde binlerce kullanıcının evine kadar ulaşmakta.

Fiber Altyapı Sayesinde Sınırları Siz Belirleyin

Yaptığı yatırımlar sayesinde Fiber İnternet altyapısını düzenli olarak geliştiren Plusnet, indirme ve yükleme hızlarıyla kullanıcılarına üstün performans sunar. Sahip olduğu teknolojilerle yeni nesil servislere kolayca ayak uyduran Plusnet, ilgili teknolojilerden abonelerinin de yararlanmasını sağlamaktadır.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Plusnet Fiber İnternet kampanyaları kapsamında dahil olacağınız tarifeler, yüksek hızda İnternet’in kapılarını açarken eğlence dolu anları kesintisiz şekilde sürdürebilmenizi de sağlayacaktır. Eğer siz de kesintisiz video izlemek, satın aldığınız oyunları kısa sürede indirmek ve hazırladığınız multimedya dosyalarını saniyeler içinde arkadaşlarınızla paylaşmak istiyorsanız hemen Fiber İnternet kullanmaya başlayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.