1

Plusnet “KONYA” Kesintisiz ve Hızlı İnternet

Paylaş

Plusnet fiber internet hizmetine siz Konyalı müşterilerimize özel fiber altyapı ile gerçek fiber internetin keyfine varabileceğiniz yeni nesil fiber internet ile ayrıcalığın keyfini yaşatmak istiyoruz. Sabit fiyat garantisi ile 100 Mbps’ye varan fiber internet hizmetini kullanabilirsiniz.

Bulunduğunuz adreste altyapı kontrolü için internet altyapı sorgulama sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kurulum öncelikli ve size özel müşteri temsilcisi desteği ile başvurularınızı 0 850 420 50 75 nolu hattımızdan ve online başvurulardan yapabilirsiniz.

İkamet ettiğiniz adreste altyapımız bulunmuyorsa Konya ilinde bulunan abone merkezleri veya 0850 420 50 75 nolu destek iletişim numarasından altyapının adresinize çekilmesi için taleplerinizi iletebilirsiniz. Talepleriniz incelendikten sonra olumlu veya olumsuz tarafınıza dönüş yapılacaktır. Plusnet il müdürlükleri her başvuru için talepleri detaylı bir şekilde incelemektedir.

Şebeke talebiniz, olumlu olarak karşılandıktan sonra abonelik başvurunuzu yaparak Plusnet hizmetlerini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Plusnet ile sizi hızlı, kesintisiz ve güvenilir bir hizmetle ayrıca her bütçeye hitap eden ekonomik fiyatlarla abone olmanın ayrıcalıklarını yaşatmak istiyoruz. Siz de Plusnet sayfamızı ziyaret edip her kullanıcı özelliklerine göre detaylandırılmış kampanyalarımızdan birini tercih edebilirsiniz.

One Comment

  1. Plusnet’in Konya’da internet satmasıyla kaliteli ve güvenilir bir firmadan internet almaya başladım. Teşekkürler plusnet.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.