1

Plusnet 35 mbps İnternet

Paylaş

İnternet paketi alırken internet hızı önemli bir kavramdır. İnternetin hızı Mbps yani saniyedeki bit sayısı ile gösterilir ve bir saniyedeki veri aktarımını gösterir. Alacağınız pakete karar vermeden önce, mevcut internet paket hızlarını ve bu hızlar ile neler yapabileceğinizi incelemeniz önemlidir. İnternet servis sağlayıcılarının en çok tercih edilen paketlerinden biri de hiç kuşkusuz 35 Mbps hız internettir. Bu hız ile saniye de yaklaşık 4 MB’lık veriye erişebilirsiniz.

Hız hesabı yapılırken, mevcut altyapı, santrale olan uzaklık ve server hızları da hesaba katılır. Bunlar internetin daha yavaş çalışmasına neden olsa da bu hız limiti sizin için yeterli olacaktır. İnternet kullanımının hızla artması, internet trafiğini de artırır. İnternet hızının iyi olması, kullanıcıyı saniyeler içinde istediği bilgiye, videoya ya da filme ulaştırır. 35 Mbps hız limitli bir internet paketi satın alarak, verilere daha kısa sürede erişimi ve görüntü kalitesinin iyi olmasını sağlayabilirsiniz.

 

35 Mbps ile İdeal Hız Limiti

Evinizde ya da işyerinizde internet kullanırken hız gerçekten önemlidir. Özellikle çok sayıda kullanıcının olduğu yerlerde internet hızı çok daha kritik bir yer taşır. İşyerinizde keyifli bir çalışma ortamı sağlamak için, istenilen bilgiye hemen ulaşmak değerlidir. Aynı şekilde evde online olarak video, film, dizi izlerken, müzik dinlerken ya da oyun oynarken internet hızı çok önemlidir.

İnternette gezinirken ya da film izlerken istenilen sayfaya kısa sürede ulaşmak, kullanıcıya ayrı bir keyif verir. Video ve film izlemenin yanı sıra indirme işlemi de yapıyorsanız, internet hızınız indirme hızınızı etkileyebilir. İnterneti kullanacak kişilerin sayısına ve bu kişilerin internet kullanım miktarlarına bağlı olarak 35 Mbps hız limiti yeterli olabilir. İşyeri, okul, online oyun, canlı yayın ve görüntülü konuşma için bu hızda bir internet paketi satın almanız, büyük ihtimalle ihtiyacınızı karşılar.

 

Plusnet 35 Mbps Hız Limitli İnternet Paketinin Avantajları

Plusnet ile taahhüte gerek kalmadan, 35 Mbps’e kadar internet paketini tercih ederek avantajlarından yararlanabilirsiniz. 7/24 canlı çağrı merkezi ile tüm sorunlarınız hızlı bir şekilde çözüme kavuşur. Farklı operatörlerden geçiş yaptığınızda kurulum ücreti ödemenize gerek kalmaz. Gerçek sınırsız ve kotasız internet sayesinde, limit aşımı korkusu olmadan interneti dilediğinizce kullanabilirsiniz. Whatsapp destek hattı ile de sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Hem çağrı merkezinde hem de destek hattında çalışan profesyonel ekibimizin doğru yönlendirmeleri ile problemlerinizi kısa sürede çözebiliriz.

One Comment

  1. Merhaba.
    Biz 35 Mbps lik paketi kullanıyoruz, gayet memnun olduk kesinti vs. yaşamıyoruz özellikle zula oyununda 23 ping alıyoruz, plusnet’i herkese tavsiye ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.