0

Kotasız ve Sınırsız İnternet Plusnet

Paylaş

İnternet konusunda kafanızda soru işaretleri mi var. İnternet kotası, internet sınırı, internet hız yavaşlatılması gibi konularda kafanız mı karışık. Bunların hepsine Plusnet internet son veriyor. Plusnet İnternet ile hız yavaşlatılması, kota ve sınırlar ortadan kalkıyor.

Adil kullanım noktası (AKN) dahilinde, kullanıcılar belirli bir limite kadar indirme işlemi uygulayabilir. İzin verilen limitleri dolduğunda ise internet hızında düşüş yaşanır. Örneğin standart olarak 20 mbps hız ile internet kullanan bir kullanıcı, kendi hizmetinde izin verilen 100 GB’lık veri indirme limitini aştığında internet hızı 3 mbps’a düşürülür ve bir sonraki sıfırlanma süresine kadar 3 mbps hız kullanır.
Adil Kullanım Noktası veya Adil kullanım kotası Plusnet internette uygulanmaz. Örneğin 50 mbps hızında internet paketi aldığınızda hiçbir şekilde hız düşümü uygulanmaz. Tüm ay boyunca aynı hızda internet kullanımına devam edersiniz.

Ayrıca Plusnet İnternet ile size verilen tarife haricinde hiçbir ilave ücret talep etmez. Müşteri temsilcilerimiz size ilave paket satmaya veya ilave hizmet satmaya çalışmaz böylece sadece internetin ücretini ödersiniz haricinde ücret ödemezsiniz.

 

ALTYAPI SORGULAMA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.