0

İnternetinizden Memnun Değilseniz Operatörünüzü Değiştirin

Paylaş

İnternetinizden memnun değilseniz hattınızı iptal ettirmeden, bağlantı kopması yaşamadan operatörünüzü değiştirebilirsiniz. Hız, fiyat, kota veya kalite değişiklik sebebi ne olursa olsun internet abonesi olarak hizmet aldığınız operatörü değiştirebilirsiniz. İnternet aboneliğinde operatörünüzü değiştirirken port kaybetmemek için ise aboneliğinizi iptal ettirmek yerine operatör değişikliği yapmanız gerekmektedir. Operatör değişikliği için port kaybetmeden Plusnet İnternete kolay geçiş sağlıyoruz.

Mevcut aboneliğinizi kapatmıyorsunuz, Plusnet web sitesinden veya Plusnet internet çağrı merkezimize iletişim numaralarınızı bırakıyorsunuz ve teknik ekibimiz sizinle irtibata geçerek kimlik bilgilerini, internet hizmetini alacağınız yerin adresini ve mevcut operatördeki hizmet numaranızı alıyor, abone taşıma (churn) işlemlerinizi başlatıyoruz. Böylece hem port kaybı riskiniz olmuyor hemde portunuzu boşa çıkartmadan nakil işlemini Plusnet sizin için hallediyor.

xDSL Hizmet Numarası nedir?

İnternet Operatörleri faturalarında bunu belirtmek zorundadırlar. Bazı operatörler buna devre numarası, xDSL numarası gibi farklı isimlerde yazılabiliyor. 17, 18 yada 88 ile başlayan 10 haneli bir numara. Faturanızda bu numarayı bulmazsanız müşteri hizmetlerinden öğrenmeniz gerekiyor. Operatörler bu bilgiyi vermek zorundadırlar.
Geçiş işlemleri Plusnet tarafından işleme alındıktan sonra eski operatöre iş emri olarak gönderiliyor ve maksimum 48 saat içerisinde geçiş işlemleriniz tamamlanıyor. Geçiş işlemi tamamlandıktan sonra sms ile gönderilen kullanıcı bilgilerinizi modeminize tanımlıyorsunuz ve Plusnet internetin keyfini çıkarıyorsunuz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.